“Най-вероятно ще се стигне до импийчмънт на Тръмп. Твърде е вероятно

...
“Най-вероятно ще се стигне до импийчмънт на Тръмп. Твърде е вероятно
Коментари Харесай

Д-р Хичев: Напълно е възможно ваксинираният да зарази друг човек

 “Най-вероятно ще се стигне до импийчмънт на Тръмп. Твърде е евентуално да се стигне до отстраняване, предвид това, че на 20 януари болшинство в Сената ще има Демократическата партия. Събитията се развиха пред очите на целия свят. Отговорността лежи на плещите на президента Тръмп. Той издаде такива призиви към последователите си - да влязат в Капитолия ", сподели в ефира на “Неделята на NOVA " доктор Румен Хичев, член на Извънредния щаб в Съединени американски щати по отношение на щурма във Вашингтон. 

“Сформирането на щаба няма връзка със събитията около Капитолия. Щабът действа от много години. Става дума за координация между разнообразни компании, които обезпечават биологични артикули за потребностите на медицината ", разясни той.

Според него последователите на Тръмп са прочувствено нестабилни.  “Определени кръгове от тях са расисти, неонацисти, откровени фашисти. Достатъчно е да видите някое от сборищата им, където се развяват флагове с пречупени кръстове. За страдание, тези групи се усилиха, откакто Тръмп пристигна на власт. Нямам подозрения, че ФБР ще се справи с тях ", разяснява д-р Хичев. 

По думите му в един от оспорваните щати се откри, че 190 000 афроамериканци са отстранени от описите нелегално. 

Д-р Хичев направи коментар и по отношение на разпространяването на коронавируса и имунизациите.  

“При имунизациите в Съединени американски щати няма открити странични резултати. Такива имаше единствено при клиничните тествания. Ако дадете фъстъци и орехи на 2 милиона души, 20 000 от тях ще създадат алергична реакция. А от 2 милиона имунизирани, едвам 21 направиха алергична реакция ", разяснява още докторът. 

“Ваксината дава отбрана да не се разболеем, но не предотвратява риска от битие на вируса в горните дихателни пътища - лигавицата на носа, да вземем за пример. Напълно е допустимо имунизираният да болести различен човек ", заключи експертът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР